Annonsørinnhold fra Adlevo Accounting

Hva er dette?
Clara Yttergård er regnskap- og revisjonsutdannet, og har mange års erfaring innenfor fagfeltet. Når satser hun for fullt på Adlevo Accounting.
Clara Yttergård er regnskap- og revisjonsutdannet, og har mange års erfaring innenfor fagfeltet. Når satser hun for fullt på Adlevo Accounting. Foto: Charlotte Iselin Lockert

Slik skal Clara revolusjonere hverdagen til nordnorske bedrifter

Adlevo har gjort seg bemerket i Nord-Norge med tjenester innenfor IT og digitalisering. Nå utvider de og starter opp Adlevo Accounting.

Annonsørinnhold fra

 – Det er både skummelt og gøy å starte opp en ny bedrift. At en liten lokal startup-bedrift kombinerer IT, digitalisering og regnskap er unikt, stråler Clara Yttergård.

Hun er autorisert regnskapsfører og fra kontoret i Tromsø skal hun lede satsningen som er et nytenkende tilskudd til markedet for små og mellomstore bedrifter i hele Nord-Norge. Ved å kombinere tradisjonelt regnskap med digitale løsninger ønsker Adlevo Accounting å revolusjonere arbeidshverdagen til kundene sine.

– Vi bruker et skybasert økonomisystem noe som gjør hverdagen til kundene papirløs og forenklet. Bilagsflyten og regnskapet skal gå sømløst, kundene trenger ikke komme innom med bilag eller sende de i posten terminvis, forklarer Yttergård.

Regnskapet holdes oppdatert til enhver tid, og kundene har tilgang til regnskapssystemet slik at de hele tiden kan holde oversikt.

Les mer på hjemmesidene til Adlevo Accounting.

Fremtiden er digital

Yttergård vil være et nyvinnende alternativ til de som tviholder på gammeldagse regnskapssystemer.

– Det er mange kunder som er redde for å gå over til digitalt regnskap. Det føles kanskje fornuftig og trygt å holde fast ved «bilagspermen» og skummelt å bytte ut eller oppdatere systemet. Men sannheten at det gjør hverdagen så utrolig mye enklere, slår hun fast.

Yttergård har jobbet med regnskap og revisjon hele sin yrkesaktive karriere og ser at kunder som gå over til digitale regnskapssystemer får en enklere hverdag og bruker mindre tid på de «kjedelige» oppgavene knyttet til regnskap.

– Det er jo det «kjedelige» jeg synes er gøy, flirer Clara og fortsetter

– En regnskapsfører skal ikke bare sitte og «punche linjer», vi skal være en sparringspartner. Det er veldig mange kunder som ikke vet det fordi regnskapsføreren deres ikke har kapasitet til å gjøre mer enn det som er lovpålagt. Vi skal ta oss tid til kundene våre, lover hun.

Spennende marked

Adlevo Accounting retter seg mot de små og mellomstore bedriftene i Nord-Norge, en gruppe hvor flere har hatt store utfordringer knyttet til den vanskelige situasjonen som har preget 2020.

– Vi har troen på at vi kan hjelpe selskaper i nord, spesielt når de sliter. Det er nå de må ta tak og hente den kompetansen de ikke sitter med selv, både innenfor IT og regnskap, mener Yttergård.

Adlevo Accounting holder til i Tromsø men vil samarbeide med kunder i hele landsdelen. – Det finnes andre bedrifter som tilbyr kombinasjonen IT, digitalisering og regnskap. Men de holder ikke til i Nord-Norge, forklarer Yttergård.

Hun er full av lovord om bedriftene i landsdelen og gleder seg til å jobbe tettere med dem.

– I Nord-Norge er det veldig mye forskjellig. Det er mye å ta tak i og så utrolig mye potensiale. Vi er små og lokale selv, og det er gull verdt å jobbe med noen som kjenner situasjonen din, sier hun.

Adlevo Accounting lover kvalitetstjenester til en lavere kostnad. Som en del av Adlevogruppen, skal de også bistå kunden med råd og hjelp innen digitalisering, i tillegg til regnskapstjenestene.

– Vi kan levere flere tjenester enn en tradisjonell regnskapsfører, fordi vi har høy kompetanse på IT og teknologi. Det aller viktigste for oss er at kundene våre lykkes, understreker Yttergård. 

Vil du vite mer? Kom i kontakt med Clara ved å følge denne linken.

Del artikkelen på Facebook