Annonsørinnhold fra Oris Dental

Hva er dette?
Oris Dental ønsker deg velkommen til innbydende, nye lokaler i Dronningensgate.
Oris Dental ønsker deg velkommen til innbydende, nye lokaler i Dronningensgate. Foto: Rune Dahl

Slik vil vi kurere skrekken

Er du en av de mange som gruer deg til å dra til tannlegen? Lyden av borren gir frysninger og lukten fra venterommet er uutholdelig?

Annonsørinnhold fra Oris Dental

Da er det en ren nytelse å komme inn i lokalene til Oris Dental i Narvik. Store lyse rom og behagelige farger gir assosiasjoner av et velværesenter.

- Vi har jobbet med planene i over 3 år, forteller Mads Sørensen, daglig leder av Oris Dental Narvik.

Behov for tannlege? Ring oss i dag - 76 94 15 51  

Et besøk hos Oris Dental gir ikke inntrykk av å være en tannlegeklinikk. 490 kvadratmeter med ni behandlingsrom, nye garderober til de ansatte, egen skrivestue til journalskriving, nytt stort spiserom, handicaptoalett inne og handicaprampe ute. Og ikke minst nytt venterom.

Resultatet har blitt en splitter ny klinikk med perfekt beliggenhet i nedre del av Dronningensgate. 490 kvadratmeter med ni behandlingsrom, nye garderober til de ansatte, egen skrivestue til journalskriving, nytt stort spiserom, handicaptoalett inne og handicaprampe ute. Og ikke minst nytt venterom. Alt splitter nytt som langt fra gir inntrykk av å være en tannlegeklinikk.

- Større lokaler gjør at vi kan ha flere ansatte. Per i dag er det 17 dyktige, ansatte som jobber hos oss. Og all ære til disse. Uten dyktige ansatte hadde vi aldri kommet så langt som vi er i dag. De gjør en fremragende innsats. Utvilsomt byens beste team, sier Sørensen.

Behov for tannlege? Ring oss i dag - 76 94 15 51  

Mats Sørensen, Tommy Berg Larsen og Karoline Sørensen.

Klinikkens størrelse gjør at de nå har økonomiske muskler til å kjøpe markedets aller beste utstyr. Det igjen gjør at klinikken kan levere det aller meste av tannlegetjenester.

- Hos oss får du stort sett fikset tennene dine uansett hva som er problemet. Vi tilbyr det aller meste av behandlinger under samme tak. Oris Dental fokuserer på fag, derfor har vi et eget akademi. Det gjør at vi hele tiden videreutdanner både våre egne og tannhelsepersonell som kommer på kurs til oss. Vi har spesialister innenfor alle fagfelt, så den kompetansen vi har opparbeidet er unik på landsbasis, forteller Mats Sørensen.

Jeg legger spesielt merke til en ting inne i de flotte lokalene, og det er Narvik-motivene som er frostet på behandlingsrommenes dører og vinduer.

Tannlegeskrekk? Vi har god og bred erfaring med odontofobi og hos oss vil du alltid føle deg trygg. Kontakt oss i dag om du vil vite mer om dine behandlingsmuligheter!

Fra venstre: tannlege Line Klippenvåg og tannpleier Marielle Stormo.

- Bildene har to funksjoner. Det ene er at de skjermer for innsyn. Det andre er at de appellerer til «Narvik-følelsen». Bildene bygger opp patriotismen hos både ansatte og pasienter. I tillegg skaper de en svært hyggelig atmosfære på klinikken, noe som er viktig for oss.

Oris Dental har fullt trøkk og går inn i høsten med full arbeidsstokk. Likevel har de en garanti som de streber på å etterleve:

- Ringer du før klokken 11, garanterer vi at du får time samme dag. Og skjer det noe med tennene dine etter arbeidsstid, så hjelper vi deg da også, avslutter Mats Sørensen.

Behov for tannlege? Ring oss i dag - 76 94 15 51  

Fra venstre: assistentene Suzanne Mak og Alexandra Nicolaisen.

Resepsjonist / assistent Mette Gåre.

Lokale Narvikmotiver frisker opp lokalene.

Du finner Oris Dental i nedre del av Dronningens gate i Narvik.

Del artikkelen på Facebook