Annonsørinnhold i samarbeid med FremoverLab

Hva er dette?

 
 

Velkommen til BoLyst!

For første gang gir vi i FremoverLab ut BoLyst – et magasin med fokus på interiør, design og generelt lesestoff rundt emnet bolig. Her finner du trender, shoppingtips, stylingideer og vi besøker inspirerende hjem i Narvikregionen.

Annonsørinnhold i samarbeid med FremoverLab

FremoverLab

Regionen vår bugner nemlig av flotte hjem og ikke minst et stort og variert næringsliv med et rikholdig vareutvalg. Og ikke minst dyktige, lokale fagfolk som setter sitt personlige preg på nybygg og restaurering av eiendommer.

I denne utgaven har vi besøkt en koselig utestue på Øra, vi har utforsket en råflott enebolig med byens kanskje beste utsikt på Oscarsborg – og vi kommer med tips om både borddekking, belysning og halloween.

Flere interiør- instagrammere har bidratt med råd og tips. Fyr opp i peisen, sett deg ned i godstolen og nyt utgaven.

God lesning!

Les hele magasinet HER!


Rune Dahl
Byråleder FremoverLab

Samarbeidspartner

Denne utgaven av BoLyst har blitt produsert i tett samarbeid med interiørkonsulent Cathrine Pettersen. Cathrine er 36 år, har samboer og to barn. Hun hart tatt utdanning sørpå, før hun flyttet hjem etter 13 år borte. De siste par årene har paret totalrenovert et hus ved sjøen i Narvik. Narvikjenta driver instagramkontoen @casacathrine, som utelukkende er bolig- og interiørrelatert.

 
Del artikkelen på Facebook