Gå til sidens hovedinnhold

VM nu skal du hjem til nord!

Søknaden om VM i Narvik vekker begeistring og entusiasme i hele landsdelen, også i Troms og Finnmark. Det ble denne uken vedtatt at Troms og Finnmark bevilger 3 millioner kroner i tilskudd til alpint VM i Narvik.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

For Arbeiderpartiet er et VM i Narvik en del av det å bygge landsdelen som helhet, og vår profil ut mot verden. Derfor er det ikke Narvik, eller Nordland, alene som må stå på for et arrangement av internasjonalt kaliber til nord. Det forventes nå at regjering og stat gir nødvendige og tilstrekkelige garantier for at arrangementet skal bli en realitet. Arbeiderpartiet i Troms og Finnmark mener at et VM i Narvik vil bidra til å bygge et sterkere felleskap i nord.

Artic Race of Norway, Visma Ski Classic og Finnmarksløpet er viktige vitnesbyrd på betydningen store sport- og idrettsarrangement kan ha for felles nord-norsk entusiasme og markedsføring av vår unike landsdel. Vi har plass til mange flere nord-norske suksesshistorier, og det forventes støtte også fra nasjonalt hold.

Nå løfter vi sammen for en realisering av VM i Narvik i 2027. Vi ses i bakken!

Kommentarer til denne saken