Narvik-mann pågrepet tirsdag kveld etter å ha utført vold mot sin kone

Tirsdag kveld rykket politiet ut til en privatadresse i Narvik kommune etter melding om vold. En mann ble pågrepet etter å ha utøvd vold mot sin kone.

Tirsdag kveld rykket politiet ut til en privatadresse i Narvik kommune etter melding om vold. En mann ble pågrepet etter å ha utøvd vold mot sin kone. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

En mann er pågrepet etter å igjen ha utsatt sin kone for familievold på en privat adresse i Narvik kommune tirsdag kveld.

DEL

Politiet ble varslet via AMK klokken 22.37.

– Kvinnen er ikke alvorlig skadd, men ble tilsett av ambulansepersonell på stedet, sier operasjonsleder Remi Johansen i Nordland politidistrikt til NTB klokken 1.30.

Kvinnen er i slutten av 40-årene, mens mannen er i 50-årene. Sistnevnte er kjørt til arresten, mens politiet har forsøkt å få en forklaring fra kvinnen.

Ifølge Johansen har politiet i en periode på to-tre år flere ganger rykket ut til den samme adressen på grunn av familievold.

Mannen har aldri blitt dømt.

– Dette er vanskelige saker der man er avhengig av at alle parter ønsker å forklare seg. I tillegg er det ofte ikke mange vitner eller spor, sier operasjonslederen til NTB.

(©NTB)

Artikkeltags