VU har funnet erstatter til Astrid S

RETURNERER: Madcon kommer tilbake til Narvik og VU. Her fra en konsert i 2016. Arkivfoto

RETURNERER: Madcon kommer tilbake til Narvik og VU. Her fra en konsert i 2016. Arkivfoto

Madcon har takket ja til å overta Astrid S' plass i programmet.

DEL

Fredag morgen ble det klart at Astrid S utsetter sin planlagte Norges-turne i 2020, og dermed avlyser den utsolgte VU-konserten i mars.

I en uttalelse forteller artisten at planen var å turnere med nytt album, men at albumet ikke var ferdig til planlagt tid. Derfor har hun valgt å utsette turneen for å prioritere plateinnspilling.

Les Astrid S' uttalelse i bunnen av saken.

– Dypt skuffet

Vinterfestuka skriver i en pressemelding at det er med tungt hjerte VU-konserten med Astrid S avlyses.

«Vi er naturligvis dypt skuffet over avgjørelsen og kan bare beklage på det sterkeste til publikum», skriver VU.

I samme pressemelding melder VU at de har fått en erstatter på plass:

«Imidlertid er vi veldig glade for å kunne skrive «Don ́t worry 'bout a thing». En av Norges største entertainere, Madcon, har nemlig takket ja til å ta over Astrids plass i programmet. Med monsterhits som «Beggin», «Don´t worry» og «Glow» er det bare å glede seg til en skikkelig festkveld i Lokstall1 fredag 13. mars!".

Kan bruke billetten

Stiftelsen har følgende beskjed til de som har kjøpt billett til Astrid S-konserten:

«Alle som har billett til Astrid S kan bruke den på konserten med Madcon. Dersom noen ikke ønsker å benytte seg av billettene kan de få refundert billettprisen.»

Og til de som har gledet seg til å se Astrid S:

«Narvik Kulturhus setter opp ny konsert med Astrid S til høsten.»

«Dårlige nyheter»

Astrid S sendte ut følgende uttalelse fredag morgen:

«Jeg vil begynne med å si at jeg føler meg så utrolig heldig som har mennesker rundt om i verden som hører på musikken min og kommer på konsertene mine, som gjør at jeg kan leve av det jeg liker aller best. Det tar jeg virkelig ikke for gitt, og jeg håper jeg får gjøre det i mange år til. Men jeg har dessverre noen dårlige nyheter.

Jeg hadde en plan i fjor om å lage et album som jeg skulle gi ut i mars 2020 og spille for alle dere rundt om i Norge på turné. Men jeg har dessverre ikke et ferdig album. Det betyr at jeg har to alternativer: Sette albumet på vent til jeg er ferdig med å turnere i August, og da reise på turné med «gammel» musikk. Eller så kan jeg utsette turneen litt slik at jeg kan jobbe videre i studio og komme sterkere tilbake i høst med et album og forhåpentligvis den beste musikken jeg noen gang har laget.

Det beste for meg og musikken min er å ikke gjøre noe halvveis. Derfor har jeg kommet frem til at det beste vil være å utsette turneen. Det har vært en veldig vondt avgjørelse å ta. Spesielt ovenfor alle i teamet mitt og arrangører som har lagt ned så mye arbeid for å få dette til, men aller mest ovenfor dere som har kjøpt billetter. Jeg tar ikke lett på dette og har hatt en stor klump i magen som har vokst seg større og større. Men innerst inne så føles dette også som det riktige å gjøre.»

Artikkeltags