Elvemo fant ikke toppfarten – tok likevel bronse i NM

Yngvild Elvemo.

Yngvild Elvemo. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Yngvild Elvemo løp inn til bronse på 800 meter under NM i friidrett i Byrkjelo søndag.

DEL

Yngvild Elvemo tok NM-sølv på 1500 meter lørdag ettermiddag. Søndag stilte hun som en av favorittene under spesialdistansen 800 meter.

Narvikingen lå på fjerdeplass ut, og avanserte etter hvert til tredje. En trio med Elvemo, Hedda Hynne og Amalie Sæten stakk fra resten av feltet. Hynne fikk nødvendige meter på både Elvemo og Sæten, og sikret seg gullet med den moderate tiden 2.06.67. Bak kjempet Elvemo og Sæten om sølvet. Sæten holdt unna i kampen om andreplassen, og slo Elvemo med 17 hundredeler.

– Manglet det ekstra giret

Elvemo var ikke fornøyd med NM-bronse søndag. Narvikingen hadde ikke det vanlige giret mot slutten av løpet, som på sitt beste fra juni.

– Det sprutet ikke av meg, og jeg hadde ikke mer å gi på oppløpet. Slik har sesongen min vært de to siste månedene. Jeg får ikke opp farten, og manglet det ekstra giret, innrømmer hun.

Pollen og allergiplager har uten tvil satt henne tilbake. Nå skal Elvemo snakke med sin trener om hva hun skal gjøre videre i høst.

– Jeg kommer til å delta i noen stevner, men vet ikke hvor og når akkurat nå, sier hun til Fremover like etter premieutdelingen i NM.

Resultater:

NM friidrett

800 meter kvinner

1) Hedda Hynne 2.06.97

2) Amalie Sæten 2.07.63

3) Yngvild Elvemo 2.07.80
 

Send inn tekst og bilder «

Del din sportsopplevelse med oss - som rapporter fra kamper og arrangementer!

Artikkeltags